DTA - K&D

Kunst og Design er en del af Dansk Talentakademi, en kunstskole for dig fra 15 – 25 år, hvor du kan dyrke og udvikle dit kunstneriske udtryk. Vi giver dig de optimale rammer, så du kan udfolde dit talent, dyrke din nysgerrighed og blive klogere på din egen og andre kunstformer.

På Kunst & Design får du de bedste muligheder for at udfordre dig selv og arbejde intensivt kunstnerisk. Vi reflekterer over egne og andres projekter, træner dit øje og det at sætte ord på dine visuelle udtryk. Udover Dansk Talentakademis Campus råder vi over Huset for Kunst & Design med over 700m2 atelier, udstillingslokaler og café. Alle studerende får en atelierplads som kan benyttes uden for undervisningen. Derudover arrangerer vi sammen elevudstillinger i Huset eller på DTA Campus.
På Kunst & Design møder du forskellige opgaver og processer, der introducerer dig for billedkunstneriske- og designfaglige metoder. Undervisningen varetages af professionelle billedkunstnere og designere. Derudover har vi tradition for et stort antal gæsteundervisere og udveksling med de kunstnere der udstiller i Huset.

 Vi arbejder på et tilbud til Kunst & Design Junior, for unge mellem 12-16 år, som elsker at arbejde kunstnerisk og kreativt. Følg med i efteråret 2018.

Billedkunst - https://www.talentakademi.dk/dit-talent/billedkunst/
Design - https://www.talentakademi.dk/dit-talent/design/

using allyou.net