Velkommen til en ny spændende udstilling på HUSET FOR KUNST OG DESIGN!

The Heatherfield Links

-En udstilling skabt af komponister/kunstnere Mija Milovic, Oliver Laumann og Holger Hartvig.

Udstillingsperiode: 17.08.2019 - 27.09. 2019

Foto: Søgaardfilm


The Heatherfield Links er en narrativ udstilling opbygget af både lyd, video, malerier og grafik. Udstillingen er skabt af komponister/kunstnere Mija Milovic, Oliver Laumann og Holger Hartvig.

Udstillingen præsenterer forhistorien til lyd-dramaserien Bundle, initieret af Holger Hartvig.

Lyd-dramaet udfordrer det traditionelle lineære narrative forløb og er i stedet båret af et princip om mulige tidsrejser og parallel-universer. Med inspiration fra kvantefysik, parallel-univers teorier og science fiction, udforsker lyd-dramaet nye narrative former og åbner op for hvad musikdrama kan være. Klassiske dramatiske konstanter, som f.eks. karakter, miljø, handling og kronologi, bliver i The Heatherfield Links gjort relative. Den lineære tidsforståelse bliver forsøgt opløst og dermed opstår muligheden for at forstå verden i flere forskellige læseretninger på samme tid.

Lyd-delen akkompagneres i udstillingen af malerier, grafik og andre visuelle elementer. De tre kunstnere arbejder alle i deres kunst og musik praksis med fiktive verdens opbygninger. De visuelle og rumlige elementer i udstillingen fungerer dermed også som scenografi for lyd-dramaet og viderefortolkninger af seriens multivers.


Udstillingen er kurateret af billedkunstner og kurator Anna Bak.  
For mere information kontakt tlf.: 30282662 ADRESSE
HUSET FOR KUNST & DESIGN
Nørrebrogade 1
7500 Holstebro 

ÅBNINGSTIDER

Fredag, lørdag og søndag kl. 12-16


Udstillingen er støttet af:
Statens Kunstfond, Den Obelske Familiefond, Færch Fonden, Holstebro Kommune og Dansk Talentakademi


using allyou.net